Monday, 22. 07. 2024

Lakim i Qerpikëve që nga viti 1996

Wimpernlifting = Lakimi i Qerpikëve: Qoftë në artin klasik me rollne apo për disa vjet tani me modelet tona POWER PAD-S të bëra nga silikoni dhe te mbrojtura - Lakimi i Qerpikëve është pjesë e standardit në shumë kozmetika dhe Sallone te bukuris.

Lakimi i Qerpikëve KLASIK

Lakimi i Qerpikëve POWER PAD

Merrni pamjen tuaj te Syve të ëndërruar!

Wimpernwelle = Lakim i Qerpikëve?

PO, ngritja e Qerpikëve është Lakim I Qerpikëve! Gjithmonë është i njëjti trajtim - tregtohet vetëm me emra të ndryshëm. Qoftë me pads silikona apo me rollers ,,Llokne” Qerpikët tuaj janë ngritur për një kohë të caktuar. VIDEO: Ja si ngrihen siç duhet qerpikët me rula!

MË SHUMË

2 mënyra te Lakimit - 1 Rezultat: zgjidhni të preferuarën tuaj!

Lakimi i Qerpikëve KLASIK apo Lakimi i Qerpikëve me Power Pad-s: Lehtë dhe sigurt në rezultatin WOW!

MË SHUMË

Ku mund të gjej studiot afër meje?

Këtu do të gjeni adresat dhe informacionet në lidhje me Studiot në afërsi tuaj.

MË SHUMË

BROW Lifting & Stilim

Rregullimi i Qimeve të vetullave të mprehta dhe të vrazhda dhe drejtimi i tyre afatgjatë?

Kjo është e mundur me trendin e bukurisë "BROW Lifting": Qimet e vetullave janë te formuara në mënyrë që ju të mund të krihni në çdo drejtim për 3-5 javë dhe kështu të duken më të plota.

BROW Lifting

BINACIL - Ngjyra për qerpike & vetulla vetëm për profesionist!

INTENSIVE - BUT - SHPEJT

Për sektorin profesional ne ofrojmë BINACIL® Ngjyra për Qerpike & Vetulla, një produkt që kombinon ngjyrën e shkëlqyer dhe afatgjatë me pajtueshmëri shumë të mirë. Sa shpesh keni ngjyrosur qerpike duke u shoqëruar me sy të djegur, këto kohë tani kanë mbaruar!

Kozmetikë rreth syve

Social Media

FACEBOOK INSTAGRAM YOUTUBE

Na kontaktoni

Për Klient privat Për Trajtuesit